Trap schuren - Spectrum vloeren b.v.

Ga naar de inhoud

Trap schuren

Assortiment > Trappen
Het schuren en behandelen van trappen is een specialisme van Spectrum vloeren b.v. Het is specialistisch werk en het vereist machines die ontworpen zijn voor deze specifieke klus. Anders dan schildersbedrijven schuren wij de trap geheel kaal zodat we onbehandeld hout overhouden dat we daarna naar uw wensen kunnen lakken, olien of verven.

Uiteraard beperken wij ons niet tot schuren van een trap. Tredes die ernstig beschadigd zijn kunnen gerepareerd of zelfs vervangen worden. In specifieke gevallen vervangen we de tredes tijdelijk voor noodtredes en nemen we de tredes mee naar onze werkplaats. Dit kan handig of zelfs noodzakelijk zijn wanneer de trap onmisbaar is of wanneer de schuurmachines te storend werken op de omgeving, denk aan ziekenhuizen, bibliotheken of laboratoria.

De rubber anti-slip inleg vervangen we voor een nieuwe inleg, eventueel in een andere kleur. Tevens kunnen we deze inleg infrezen wanneer uw trap nog niet voorzien is van deze veiligheid.

Ook het bekleden van trappen is een specialisme dat we goed beheersen. Dit beperkt zich niet tot bekleden met hout of laminaat, maar u kunt bij ons ook terecht voor een bekleding met linoleum, vinyl of tapijt. 
Terug naar de inhoud