Trap beveiligen - Spectrum vloeren b.v.

Ga naar de inhoud

Trap beveiligen

Assortiment > Trappen
Iedereen overkomt het wel eens en rent wel eens te vlug over de treden zonder na te denken. Het aantal dodelijke valpartijen op trappen is de laatste jaren enorm toegenomen. Een val kan ernstige gevolgen hebben zoals breuken, belanden in coma en in het ergste geval de dood tot gevolg hebben; Er sterven ongeveer 2.000 mensen jaarlijks na trap ongevallen. Gebruik optimale verlichting op de trappen, voorzie trapleuning eventueel aan beide zijden, controleer de trappen op rommel en vochtige plekken, bevestig eventueel klevende matjes tegen het vallen. Laat kinderen nooit hollen op trappen of erger nog ervan springen, verschillende treden tegelijk nemen. Een gladde trap is uiteraard vragen om ongelukken. De afwerking bepaalt in grote mate de gladheid van de tredes, maar zal nooit echt stroef zijn om overmatige vervuiling te voorkomen. Het infrezen van rubber strips biedt die veiligheid wel, één rubber strip is goed, twee nog beter. Wij kunnen dit voor u verzorgen. Ironisch genoeg worden we hier vaak voor benaderd ná een val van de trap. Voorkomen is beter dan genezen is hier echt op zijn plaats.

 Aanbieding infrezen van rubber inleg in een bestaande trap: 13 tredes € 175,=  


  Aluminium profiel met rubber inleg. Niet de meest elegante oplossing, wel een eenvoudige. De strippen worden in de trede geschroefd waarna de schroeven afgedekt worden met een rubber inleg. Ideaal in situaties waar infrezen onmogelijk is, zoals bij betonnen trappen of trappen die met tapijt bekleed zijn.


Zelfklevend anti-slip band. Eenvoudig aan te brengen en een voordelige oplossing, dit band is zelfklevend en lijkt op schuurpapier. Minder mooi dan infrezen vanwege de breedte van ongeveer 4 centimeter. Tevens heeft dit profiel de neiging eerder vuil aan te pakken en beschadigingen te veroorzaken aan sokken en panty's.


Terug naar de inhoud